Рой Ходжсън не отрече, че Пепе Рейна може да напусне през лятото

от журналист.бг | сряда, 10 ноември 2010 | 10:59

image
Треньорът на "Ливърпул" Рой Ходжсън призна, че има вероятност Пепе Рейна да напусне клуба през лятото.
 
Вратарят на мърсисайдци е казал, че ще обмисли отново бъдещето си в клуба след края на сезона и тоз слух не беше отхвърлен от Ходжсън.
 
Ходжсън сподели: "Постоянно се появяват слухове от подобен характер във футбола. Ние сме много доволни, че Пепе Рейна играе за нас и аз се надявам той да остане в отбора и след края на сезона."
 
"Ако все пак Рейна не иска да остане в "Ливърпул", ние ще трябва да се справим с тази ситуация. Просто не разбирам защо постоянно съм питан за бъдещето му седем-осем преди края на сезона."
 
"Според мен той е отличен вратар и се надявам да играе за "Ливърпул" още много години."
 
"Пепе Рейна е един от най-всеотдайните футболисти в клуба. Никога не съм се съмнявал в него. Той е винаги готов да излезе на терена, да даде най-доброто от себе си и да спечели мача за отбора. Това е най-важното нещо."
 
Според източници на "Отбор.bg" от "Ливърпул" искат Рейна да излезе с изявление във връзка със слуховете около неговото бъдеще. Дори му е предложено програмно време в телевизионния канал на отбора "LFC TV". Твърди се, че ръководството на клуба не е доволно от факта, че Рой Ходжсън не е опровергал слуховете на пресконференцията вчера.
 
Пресцентърът на мърсисайдци е получил голям брой запитвания за интервю с испанския вратар.
 
Източник, близък до "Арсенал", сподели, че агентът на играча вече е разговарял с ръководството на "артилеристите".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: