Роналд де Бур: Франк де Бур може да поеме „Ливърпул“ в края на сезона

от журналист.бг | понеделник, 15 декември 2014 | 02:10

image

През изминалия сезон бившият холандски национал Роналд де Бур разкри, че собствениците на "Ливърпул" "Фенуей Спортс Груп" са се свързали с неговия брат Франк де Бур във връзка с възможността мениджърът на "Аякс" да замести Брендън Роджърс начело на мърсисайдци.

Франк де Бур отказа предложението за работа, но по всичко изглежда, че сега холандецът е отворен към идеята да поеме клуба от "Анфийлд".

През март Роналд де Бур каза пред репортери: "Франк отказа на "Ливърпул" и "Тотнъм". "Тотнъм" искаха да го вземат през януари, но Франк каза "не". Той каза "не" и на "Ливърпул" (през 2013-а година)."

Малко по-късно Франк де Бур разкри пред "Би Би Си", че има желание да води "Ливърпул":

"Тези два клуба ("Ливърпул" и "Тотнъм") са клубове, които бих водил в бъдеще. Мисля, че ми допада историята на тези отбори и възможностите, които техните тимове откриват пред мен."

Попитан дали Франк де Бур все още желае да води "Ливърпул", Роналд де Бур отговори вчера пред "Фокс Спортс":

"В края на сезона той със сигурност може да поеме "Ливърпул". Това е много хубав клуб. Ако "Ливърпул" направят сега предложение, той определено ще помисли върху него. Той няма да затвори вратата веднага, както направи преди две години."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: