Роджър О’Донъл и Лол Толхърст се присъединяват към „Дъ Кюър“ за концерти в Сидни

от журналист.бг | събота, 07 май 2011 | 02:59

image
Бившите членове на британската група "Дъ Кюър" ще се завърнат в групата за два специални концерта на фестивала "Вивид Лайв" в Сидни.
 
На представлението "Рифлекшънс" "Дъ Кюър" ще изпълнят първите си три албума.
 
По този повод Робърт Смит сподели: "Ние искаме да направим нещо, което ще се запомни, за да отбележим подобаващо събитието. Мисля, че събирането на бивши и настоящи членове на "Дъ Кюър", които ще изпълнят първите три албума на групата, ще бъде точно това."
 
Двамата бивши членове на групата също реагираха на предстоящото събитие.
 
Толхърст написа в своя профил във "Фейсбук": "Чакам с нетърпение да видя всички отново и да изсвиря тези чудесни песни на такова прекрасно място! Истината е наистина по-странна от измислицата*!"
 
Роджър О’Донъл написа в "Туитър": "Колко е странен светът, нали? Днес гледах ръцете ми как свирят "A Forest" и си мислех, че никога не съм й предполагал, че ще свиря тази песен отново."
 
"Вивид Лайв", който ще се проведе в операта на Сидни между 27 май и 5 юни, е част от "Вивид Сидни" (27 май – 13 юни) – годишен фестивал за музика и изкуство.
 
* Игра на думи с името на звукозаписната компания "Fiction", за която "Дъ Кюър" записваха повече от 20 години – бел. ред.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: