Рафаел Бенитес е твърде голямо име за „Ливърпул“, твърди Гилем Балаге

от журналист.бг | четвъртък, 23 април 2015 | 07:02

image

Според журналиста на "Скай Спортс" и приятел на Рафаел Бенитес Гилем Балаге испанският треньор е твърде голямо име за борда на директорите на "Ливърпул" и поради тази причина най-вероятно няма да бъде назначен начело на "червените".

Балаге сподели: "Не мисля, че Рафа ще поднови своя договор с "Наполи". Твърдо вярвам, че той се надява да се върне в Англия. Няма много клубове, които са подходящи за него, като "Манчестър Сити" и "Нюкасъл" са най-вероятните дестинации. Смятам, че и двата клуба биха представлявали интерес за него. Що се отнася до "Ливърпул", имам чувството, че бордът все още го смята за твърде голямо име – не за клуба, а за директорите."

"Все още смятам, че хората се страхуват от него. В моите очи той може да подобри всеки клуб и тим. По всичко личи, че Брендън ще остане, но ако някой ден собствениците решат да се освободят от него, ще се радвам Рафа да се завърне в "Ливърпул". Но със сегашните собственици начело, собственици, които се свързаха с една дузина треньори по същото време, когато преговаряха с Брендън, не смятам, че ще му бъде даден шанс."

Достоверни източници на "Отбор.bg" споделиха в началото на януари, че собствениците на "Ливърпул" не са сигурни на кого да вярват във връзка с борбата на Рафаел Бенитес с бившите собственици на мърсисайдци Том Хикс и Джордж Жилет.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: