Пепе Рейна е сигурен, че „Ливърпул“ напредва

от журналист.бг | неделя, 01 май 2011 | 06:20

image
Испанският вратар на "Ливърпул" успокои феновете на мърсисайдци с последните си изявления, че най-вероятно няма да напусне "червените", като сега отново се изказа оптимистично за своето бъдеще в клуба.
 
Рейна каза: "Кени Далглиш, Стив Кларк, Сами Лий и всички останали от треньорския щаб вършат страхотна работа от януари насам."
 
"Когато резултатите са в наша полза и тимът побеждава, хората се радват и атмосферата в съблекалнята е по-добра."
 
"На "Мелууд" е много весело. Повечето футболисти в съблекалнята са млади, шумно е и е забавно. Когато трябва да се свърши работа, ние сме първите, които ще я свършим, но когато дойде време да се веселим, се забавляваме много, защото обичаме да го правим."
 
Рейна добави: "Мисля, че искаме да се развиваме, и трябва да се развиваме."
 
"Собствениците и ръководството на клуба виждат, че трябва да се привлекат нови играчи. Не трябва да допускаме грешки при тези трансфери."
 
"Вярвам, че ние ще станем по-добри."
 
Преди няколко месеца по всичко изглеждаше, че Рейна ще напусне клуба, но явно Кени Далглиш е успял да го убеди, че неговото бъдеще е на "Анфийлд".
 
Ако Пепе Рейна остане в "Ливърпул", това ще се отрази много добре на клуба, който в момента се подготвя за летния трансферен прозорец, който отваря след края на последния кръг в "Премиършип".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: