Нападател на италианския национален отбор иска да играе на „Анфийлд“

от журналист.бг | вторник, 19 август 2014 | 03:52

image

Според източници на "Отбор.bg" изпълнителният директор на "Ливърпул" Йън Айре се интересува от няколко играчи, представлявани от футболния агент Мино Райола.


Райола е бил в Мърсисайд през изминалите две седмици и ще има среща с Айре по-късно тази седмица, когато директорът се завърне в Ливърпул.


"Червените" са отправили запитване за Пол Погба, Марио Балотели и Серхио Ромеро, които са клиенти на Мино Райола. Райола е и добър приятел с Единсон Кавани.


Брендън Роджърс има голямо желание да привлече Балотели на "Анфийлд". Италианският нападател е разговарял лично със северноирландския мениджър на "червените" през това лято.


Източник, близък до Райола, сподели: "Брендън (Роджърс) наистина много харесва Балотели и иска да го доведе на "Анфийлд"."


"Всички преговарят в момента. Двата клуба. Мино (Райола). Балотели разговаря по телефона с Брендън. Играчът иска да играе за него."


"Трансферът все още не се е осъществил, тъй като Брендън Роджърс няма единодушната подкрепа на ръководството на клуба, въпреки че според Мино Брендън има свободата да взима сам решенията."


"Йън (Айре) се интересува от няколко клиенти на Мино. Кавани също е опция, но трансферът ще бъде труден за осъществяване. Фалкао също е сериозен вариант, но ще излезе много скъпо на клуба."


Източник, близък до "Анфийлд" и Роджърс каза също така, че продължават преговорите със Самуел Ето'о и Вилфред Бони. Има вероятност един от двамата да бъде привлечен

в "Ливърпул", ако мърсисайдци не успеят да привлекат някоя от другите си трансферни цели в атакуващ план.


Коментирайте трансферите на "Ливърпул" във форума.

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: