Мартин Шкъртел: Няма напредък във връзка с нов договор с „Ливърпул“

от журналист.бг | петък, 20 юли 2012 | 12:01

image

Мартин Шкъртел сподели, че е получил няколко оферти от други клубове, но каза, че няма да обсъжда трансфер в друг отбор, защото има договор с "Ливърпул".

Агентът на защитника на "червените" Карол Ксонто наскоро заяви, че клиентът му иска да остане на "Анфийлд", но далеч не е тайна, че той разговаря и с други клубове, които са заинтересовани от словака.

Въпреки че са започнали предварителни преговори за нов договор между "Ливърпул" и Мартин Шкъртел, футболистът каза, че все още няма напредък на този фронт.

Шкъртел каза: "Аз съм футболист на "Ливърпул", защото имам валиден договор с клуба. Има други оферти, но без разрешението на "Ливърпул" нищо не може да се направи по тях."

"Ние разговаряме за нов договор, но все още няма нищо черно на бяло. В момента съм играч на "Ливърпул", а никой не може да прецени какво ще се случи в бъдеще."

"Всичко може да случи, но в момента имам валиден договор с клуба и каквото ще става, ще става."

Шкъртел каза във връзка с Брендън Роджърс: "Той е абсолютно окей. Неговото мото е да разговаря открито с играчите и постъпва много човечно с начина, по който се опитва да комуникира с нас при всяка една възможност."

"Атмосферата в клуба се промени благодарение на него. Сега е по-спокойно."

"Трудно е да правиш сравнения, но трябва да подчертая, че новият мениджър е много открит."

"Той ни каза още на първата среща, че неговата врата е отворена за всички и всеки може да дойде при него по всяко време. Той е различен от Далглиш в това отношение."

Източник, близък до "Ливърпул" сподели, че клубът би разгледал оферта за Шкъртел, ако тя е особено висока, но в момента не иска да се раздели с централния си защитник.

Друг източник на сайта каза, че агентът на Шкъртел се опитва да предложи клиента си на други в Европа, за да увеличи офертата на мърсисайдци. Ръководството на клуба е дало ясно да се разбере, че няма да се поддаде на подобно изнудване.

Мартин Шкъртел е доволен от новите условия, които клубът му предлага.

Източници: "Гол.ком", "Копток"

КоментариВашият коментар

Последвай ни: