Мартин Шкъртел: Горд съм да играя за „Ливърпул“

от журналист.бг | понеделник, 20 август 2012 | 11:04

image

Мартин Шкъртел подписа нов дългогодишен договор с "Ливърпул".

Защитникът на мърсисайдци сложи подписа си върху новия договор след месеци слухове за неговото бъдеще. Агентът на играча се опита да насочи клиента си към други клубове, като в същото време "червените" се забавиха с новата сделка.

Шкъртел сподели днес: "Щастлив съм, защото съм част от един от най-големите клубове в света."

"След миналия сезон имаше много слухове за моето бъдеще, но трябва да кажа, че моят приоритет винаги е бил да подпиша нов договор с "Ливърпул"."

"За мен е много хубаво да играя за "Ливърпул". Горд съм да играя за "Ливърпул" с тези играчи – може би едни от най-добрите в света."

"Надявам се, че ще направя история с клуба и феновете винаги ще ме помнят – това е моята цел за бъдещето."

"Тук съм от почти четири години и половина и съм щастлив от времето си тук – както аз, така и моето семейство. Така че никога не съм си задавал въпроса дали искам да остана, или да напусна."

"Много неща се промениха, дойде нов мениджър. Мисля, че ще направим история и искам да участвам в това."

"Имаме цел. За този сезон трябва да се класираме сред първите четири отбора. След това ще видим."

"Мисля, че Брендън Роджърс показа какво може в "Суонзи" и сега пренася това в "Ливърпул". Той показа, че е добър мениджър, и се надявам, че ще играем по-добре, отколкото през изминалите сезони и ще постигнем нашите цели."

В същото време Даниел Агер, партньорът на Шкъртел в централната защита на "Ливърпул", ще пропусне мача срещу "Манчестър Сити", след като "червените" решиха да не оспорват червения му картон срещу "Уест Бромич".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: