Мартин Гор от „Депеш Мод“ и Гари Нюман участват в новия албум „Дъ Мишън“ „Another fall from grace“

от журналист.бг | вторник, 06 септември 2016 | 12:59

Новият албум на британската група „Дъ Мишън“ ще излезе само след няколко седмици. Той е продуциран от Уейн Хъси и Тим Палмър, който вече продуцира дебютния албум на групата „God’s own Medicine“, излязъл през 1986-а година, и албума от 1990-а година „Carved in Sand“.

В албума като бекинг вокалисти участват Мартин Гор от „Депеш Мод“, Гари Нюман, Виле Вало от „ХИМ“, Джулиън Реган от „Ол Абаут Ив“ и Ейви Вайн.

Уейн Хъси каза за новия албум: „За мен този нов албум на „Дъ Мишън“ е отдавна загубената връзка между албума на „Дъ Систърс ъф Мърси“ „First & Last & Always“ и албума на „Дъ Мишън“ „God’s own Medicine“, в които взех много активно участие. Имах за цел да направя албум, който да звучи като от 1985-а.“

Делукс версията на албума съдържа компакт диск с оригиналния албум, диск с инструментална версия на албума плюс ремиксирана версия на песента „Met-Amor-Phosis“ като бонус, както и 93-минутно дивиди с неиздавани досега кадри от концерт на „Дъ Мишън“ от 1987-а година на „Елън Роуд“ в Лийдс, концерт на групата под името „Дъ Метъл Гурус“, подгряващи „Ю Ту“ в „Астън Вила Лежър Сентър“ през 1989-а година, както и от концерта през същата година в подкрепа на жертвите от „Хилзбъро“.

Дивидито съдържа още домашно видео на продуцента Тим Палмър на записите на песента от „Carved in Sand“ „Butterfly on a Wheel“, както и промо видеото на пилотния сингъл от новия албум „Met-Amor-Phosis“.

Песента „Met-Amor-Phosis“ с участието на Виле Вало може да чуете тук:

Сингъла може да чуете и в „Спотифай“:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: