Луис ван Гаал свързван с „Ливърпул“

от журналист.бг | петък, 13 април 2012 | 10:54

image

Собствениците на "Ливърпул" "Фенуей Спортс Груп" ще проведат разговори с бившия мениджър на "Аякс", "Барселона" и "Байерн Мюнхен" Луис ван Гаал.

60-годишната холандска легенда, която е свързвана със свободното мениджърско място на "Челси", е бил препоръчан за заместник на Деймиън Комоли, който беше уволнен вчера.

Съветниците на американските собственици на "Ливърпул" се препоръчали Луис ван Гаал и Йохан Кройф, като разговорите с Ван Гаал може да започнат още този уикенд.

Вчера в дъщерния блог на "Отбор.bg" "Liverpool.Operatura.Info" съобщихме, че бившият вицепрезидент на "Арсенал" Дейвид Дейн отново е в разговори с "Фенуей".

В началото на декември 2010 година "Отбор.bg" писа, че ръководството на "Ливърпул" са се свързали с Дейн във връзка с мястото на изпълнителен директор в клуба. През март 2011 година Дейвид Дейн отказа на "мърсисайдци".

Тогава източник, близък до лагера на Дейвид Дейн, сподели: "Дейвид Дейн получи оферта от "Ливърпул", но я отказа, тъй като в момента е обвързан неофициално с "Ред & Уайт Холдингс". Той смята, че това представлява конфликт на интереси."

"Очевидно е, че Дейн не може да бъде обвързан с група, която твърди, че иска да направи най-доброто за "Арсенал", и в същото време да е изпълнителен директор на един от най-големите им съперници в Англия."

"Знам, че може да прозвучи глупаво, но не го отписвам съвсем за поста в "Ливърпул". Той е непредвидим."

В същото време източници, близки до "Анфийлд", казаха, че позицията на Кени Далглиш е застрашена, въпреки вота на доверие, даден от Том Вернер.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: