Луис Суарес наказан от „ФА“ заради агресивното му поведение

от журналист.бг | вторник, 23 април 2013 | 09:23

image

Футболната асоциация на Англия наказа Луис Суарес заради агресивното му поведение срещу защитника на "Челси" Бранислав Иванович.

Съдията Кевин Френд пропусна случката, но "ФА" взе нещата в свои ръце.

На сайта на асоциацията беше публикувано следното съобщение: "Футболната асоциация наказа нападателя на "Ливърпул" Луис Суарес заради агресивното му поведение."

"Наказанието е заради инцидента с футболиста на "Челси" Бранислав Иванович в неделя на мача на "Анфийлд"."

"Поведението на Суарес е определено като агресивно и според "ФА" стандартното наказание от три мача е недостатъчно за този случай."

"Суарес има правото да отговори на тези обвинения до 23-и април, вторник, след което ще бъде свикана независима регулаторна комисия на 24-и април, сряда."

Футболен клуб "Ливърпул" глоби Луис Суарес заради инцидента. Футболистът написа вчера в "Туитър":

"Заради непростимото ми поведение клубът ме глоби днес. Помолих клуба да дари парите на "Хилзбъро Фамили Съпорт Груп" заради неудобството, което създадох за феновете на "Ливърпул" и Иванович."

В същото време Джейми Карагър сериозно обмисля дали все пак ще напусне "Ливърпул" в края на сезона. Както знаят читателите на "Liverpool.Operatura.Info", Брендън Роджърс е помолил Карагър да преосмисли своето решение, тъй като това ще спести на клуба десет милиона паунда.

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: