„Ливърпул“ и „Арсенал“ в борба за германския вратар Бернд Лено

от Валентин Апостолов | петък, 08 юни 2018 | 11:35

Бернд Лено

Ако се вярва на последните слухове, „Ливърпул“ и „Арсенал“ ще влязат в битка за подписа на германския страж на „Байер Леверкузен“ Бернд Лено.

Твърди се, че мърсисайдци са охладили своя интерес към Ян Облак и Алисон, които играят съответно в „Атлетико Мадрид“ и „Рома“, заради високата им цена.

Трябва да се отбележи обаче, че тези твърдения идват от журналисти, които често получават неофициална информация директно от клуба, което означава, че тимът иска тази информация да излезе в публичното пространство с надеждата, че може да окаже натиск върху преговарящите от страна на „Атлетико“ и „Рома“.

Лено е наличен на цена от само 22 милиона паунда, което доведе до интереса на „Арсенал“, които искат за заменят застаряващия Петър Чех.

Според германския ежедневник „Билд“, „Ливърпул“ са се включили в борбата за 26-годишния футболист и дори са направили конкретна оферта.

Отборът на „Наполи“ също е свързван с „Лено“, като отборът на „Рома“ също може да направи оферта за вратаря, ако „Реал Мадрид“ привлекат Алисон.

Бернд Лено не влезе в отбора на Германия за световното първенство през това лято.

„Отбор.bg“ съобщи за интереса на „Ливърпул“ към Лено през февруари месец 2017-а година: https://otbor.bg/interest-na-livrpul-km-mahmud-daud-ohladnya-tvrdi-zhurnalist-na-livrpul-ekou

КоментариВашият коментар

Последвай ни: