„Ливърпул“ започват вътрешно разследване

от журналист.бг | неделя, 21 октомври 2012 | 01:33

image

Директорът по комуникациите на "Ливърпул" Джен Чанг е в центъра на вътрешно разследване в клуба, след като фен на клуба го обвини, че го е заплашвал заради пускането в "Туитър" на трансферни слухове.

Официалната позиция на клуба е, че управляващият директор на "Ливърпул" Йън Айре е разговарял вече с Чанг по въпроса и сега ще се срещне с блогъра Шон Къминс да чуе и неговата версия. Къминс заяви, че е лъгал за цялата информация, която е публикувал.

Според източници, близки до клуба, официалните лица на "Анфийлд" са знаели за действията на Чанг. Разбира се, това не означава, че са го оторизирали да заплашва, както твърди Шон Къминс.

Този инцидент е поредното неловко положение, в което изпадат "Фенуей Спортс Груп". Те бяха принудени да се разделят с журналиста Алън Кейл, който публикуваше новини за "Ливърпул" в сайта "NESN", защото беше член на крайнодясната Британска национална партия.

В същото време източник, който е работил като специалист във футболен клуб "Ливърпул" известно време, сподели, че в клуба се носят слухове, че американските собственици биха продали отбора, ако им се отдаде възможност, но в момента не търсят активно купувач.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: