„Ливърпул“ в напреднали разговори с „Найк“ за дългосрочна сделка за екипите на мърсисайдци

от Валентин Апостолов | петък, 12 април 2019 | 04:38

Според информация на „И Ес Пи Ен Еф Си“, футболен клуб „Ливърпул“ е в напреднала фаза на преговорите с „Найк“ за дългосрочна сделка за екипите на „червените“, която ще надвиши сделката за 750 милиона паунда между „Манчестър Юнайтед“ и „Адидас“.

Сделката между „Ливърпул“ и „Ню Баланс“, които в момента обличат отбора, изтича в края на сезон 2019/2020, и мърсисайдци преговарят за по-изгодна сделка.

Според журналистът Саймън Хюз, „Ню Баланс“, които плащат на „Ливърпул“ по 45 милиона паунда на сезон, не желаят да платят повече от 75 милиона паунда на година, но „Найк“ желаят.

„Найк“ прекратиха своите сделки с „Арсенал“ и „Манчестър Юнайтед“ в последните няколко години, а сделката им с „Манчестър Сити“ свършва в края на сезона, така че те може би искат да платят далеч по-висока сума.

Според информацията в „И Ес Пи Ен Еф Си“, „Ливърпул“ са водили дискусии както с „Адидас“, така и с „Пума“, но са по-напред в преговорите с „Найк“.

„Отбор.bg“ съобщи чрез форума на сайта още в края на миналата година, че „Ливърпул“ може да бъдат с екипи на „Найк“ за първи път в своята история: http://90soccerstreet.com/index.php?topic=787.msg890#msg890

КоментариВашият коментар

Последвай ни: