„Ливърпул“ се свързват официално с Юрген Клоп

от журналист.бг | понеделник, 05 октомври 2015 | 05:10

image

Според източници на уважавания сайт „Копток“, отборът на „Ливърпул“ се е свързал официално с Юрген Клоп, за да дискутира с него възможността да поеме клуба от „Анфийлд„.

„Червените“ не успяха да привлекат бившия треньор на „Борусия Дортмунд“  през лятото, но продължиха да поддържат връзка с неговите представители. Юрген Клоп вече даде знак, че има желание да поеме „Ливърпул„.

Фенуей Спортс Груп“ са получили информация в петък, че Юрген Клоп е склонен да работи както с футболен директор, така и с трансферния комитет, което е довело до слуховете, че Брендън Роджърс ще бъде уволнен след мача с „Евъртън„.

Ръководството на „Ливърпул“ е решило единодушно да предложи мястото на Роджърс на Карло Анчелоти, но не са останали доволни от фийдбека, свързван с италианеца, и са се обърнали към Клоп.

Източник на „Копток“, близък до „Ливърпул„, каза: „Юрген имаше планове да почива още, но той смята, че „Ливърпул“ е фантастичен клуб с невероятна история. Човек не отказва на „Ливърпул„, толкова е просто.“

„Все още няма оферта, но нещата ще се задвижат много бързо, ако „Ливърпул“ седнат и преговарят с него.“

Юрген Клоп няма проблем да работи с хора, които да привличат футболистите, но иска да обсъди нещата предварително.“

„Всичко зависи от „Ливърпул“ в момента. Отборът се е свързал с Клоп и ще има разговори тази седмица.“

Фенуей Спортс Груп“ харесват Карло Анчелоти и Франк де Бур, но Юрген Клоп е фаворит да поеме овакантеното от Брендън Роджърс място, ако „Ливърпул“ и германският специалист стигнат до споразумение.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: