„Ливърпул“ с нов турски партньор

от журналист.бг | петък, 05 октомври 2012 | 09:54

image

Футболен клуб "Ливърпул" обяви официално своето партньорство с турския букмейкър "Misli.com".

Според изявление на официалния сайт на клуба, сделката е поредната от стратегията на клуба да сключва договори с бетинг компании по региони.

"Ливърпул" има вече сключени подобни договори с "Пади Пауър" в Обединеното кралство, Ирландия и Италия, и "188Бет", която е официалният международен бетинг партньор на мърсисайдци.

Партньорството на "Misli" ще бъде ексклузивно само за турския пазар.

Управляващият директор на "Ливърпул" Йън Айре заяви: "Всички футболни фенове знаят, че футболен клуб "Ливърпул" има специално отношение към Турция, особено след победата на финала на "Шампионската лига" през 2005-а година."

"Ние наскоро приключихме телевизионното предаване в Турция, което се казва "Футболен Принц". Това, заедно с нашето партньорство с "Turkey Tourism" и "Рамзи", показва стойността, която нашия клуб добавя към тези организации в Турция. Ние планираме да направим вълнуващи промоции с "Misli.com". По всичко личи, че ни предстои едно много успешно партньорство."

Изпълнителният директор на "Misli" Барис Телкин заяви: "Ние от "Misli.com" сме много горди да бъдем ексклузивен партньор на футболен клуб "Ливърпул" в Турция. Сделката показва, че ние правим най-доброто за нашите 30 0000 клиенти, като докарахме световно известен клуб по-близо до нас. Надяваме се чрез това партньорство да направим много вълнуващи неща, които ще се случат благодарение и на нашите клиенти."

 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: