„Ливърпул“ правят запитване за Пабло Ернандес

от журналист.бг | четвъртък, 26 януари 2012 | 12:57

image
Според слухове от вчера от Испания "Ливърпул" са направили неофициално запитване за Пабло Ернандес.
 
26-годишният футболист е бил обсъждан и преди от ръководството на мърсисайдци, но досега не е имало разговори между "Ливърпул" и "Валенсия".
 
Футболният директор на "червените" Деймиън Комоли в момента преговаря с други клубове за нападател, но в резултат от срещата на "Мелууд" във връзка с трансферите в понеделник е дадена зелена светлина клубът да се опита да привлече и играчи на други позиции. Поради тази причина се възродиха слуховете и за Марко Марин.
 
Далглиш се опита да подпише с Марин през лятото, което беше потвърдено през юни миналата година. Интересът на "Ливърпул" е съвсем реален, но засега няма нищо конкретно по въпроса.
 
"Ливърпул" са близо и до привличането на Давид Тексейра, но засега не бързат да приключат трансфера, тъй като за "червените" има по-важни футболисти, които са по-напред в списъка.
 
Отборът на "Ливърпул" води тежки преговори с няколко клуба, но засега те водят до задънена улица. Януарският трансферен прозорец е по-труден, тъй като клубовете не искат да се разделят с играчите си по средата на сезона и искат повече пари за тях.
 
В момента на масата на мърсисайдци има оферта от английски клуб за услугите на Анди Керъл. Тази оферта е на цена по-ниска от желаната от "Ливърпул" и най-вероятно ще бъде отхвърлена.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: