„Ливърпул“ подготвят оферта за бразилска звезда на „Порто“

от журналист.бг | вторник, 11 февруари 2014 | 09:31

image

През месец декември португалският вестник "А Бола" информира, че отборът на "Ливърпул" се е свързал с агента на дефанзивния полузащитник на "Порто" Фернандо Франциско Регес във връзка с желанието на "червените" да привлекат футболиста на "Анфийлд".

Както предсказа блогът "Ливърпул.Опература.Инфо", до трансфер така и не се стигна, но според слухове от Португалия "Ливърпул" подготвят нова оферта през лятото.

Португалският вестник "Журнал Рекорд" написа: ""Рекорд" знае, че агентът на Фернандо (Регес) поддържа контакт с "Ливърпул", които подготвят оферта за края на сезона."

Това не е първият път, когато "Ливърпул" са свързвани с Регес. Кени Далглиш обмисляше да направи оферта през 2011 година. "Дейли Мейл" съобщи тогава: "Отборът на "Ливърпул" обмисля оферта за Фернандо Регес, тъй като след контузията на Лукаш Лейва позицията на дефанзивния полузащитник се превърна в приоритет."

"Евъртън" договориха Регес за 17 милиона евро в края на летния трансферен прозорец, като Роберто Мартинес лично присъства на изслушването за трансферна виза, но играчът така и не се присъедини към "карамелите".


 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: