„Ливърпул“ отричат да са преговаряли с Карло Анчелоти да поеме клуба

от журналист.бг | четвъртък, 24 септември 2015 | 12:51

image

Журналистът на английския таблоид "Експрес" Пол Джойс информира, че отборът на "Ливърпул" е отрекъл, че е разговарял с Карло Анчелоти да замени Брендън Роджърс начело на клуба от "Анфийлд".

Анчелоти в момента е без клуб, след като напусна "Реал Мадрид" в края на миналия сезон.

Позицията на Роджърс е разклатена, след като спадът в края на миналия сезон продължи с неубедителни резултати във "Висшата лига".

Но ръководството на "Ливърпул" твърди, че не е преговаряло с друг мениджър, след като се появиха слухове, че мърсисайдци са разговаряли с Карло Анчелоти.

Според достоверен източник на "Отбор.bg" "Ливърпул" не са преговаряли с Анчелоти директно, но разговорите между "червените" и представители на италианския треньор са започнали в края на миналия сезон и все още продължават.

Интересът от страна на "Ливърпул" към Анчелоти е съвсем реален, въпреки че на този етап "Фенуей" искат да изчакат малко, ако се вярва на слуховете. Американците са готови да направят промяна в клуба и Карло Анчелоти е в техния списък с предпочитани кандидати, които могат да поемат тима.

Източникът, близък до мърсисайдци, смята, че слухът за Карло Анчелоти е изтекъл директно от "Фенуей Спортс Груп", а не е дошъл от представител на "Ливърпул".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: