„Ливърпул“ обмислят оферти за полузащитник

от журналист.бг | понеделник, 20 август 2012 | 09:45

image

Отборът на "Ливърпул" обмисля две оферти за полузащитника на "червените" Джей Спиъринг.

23-годишният футболист е наличен за трансфер. Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс се опитва да намали състава на мърсисайдци, тъй като очакват още попълнения.

Стюърт Даунинг, Чарли Адам и Джо Коул също са налични за трансфер, но засега има малък интерес към тях.

Източник, близък до "Ливърпул" сподели: "Има две оферти за Джей (Спиъринг), които най-вероятно ще бъдат приети. След това решението остава в неговите ръце."

"Имаше запитване и за Стюърт (Даунинг). "Ливърпул" се опитват да включат и Чарли Адам в няколко сделки."

"Отборът на "Уест Хам" направи запитване за Джо Коул преди няколко седмици, но той не иска да бъде продаден. Той неслучайно постоянно говори за "нов шанс" под ръководството на Брендън."

Даниел Агер успя да се задържи в отбора въпреки опитите на Брендън Роджърс да го продаде. В същото време обаче мястото на Анди Керъл не е толкова сигурно.

Източникът добави: "Даниел отказа да бъде продаден. Той е много разочарован от ситуацията, но има много приятели в клуба. Агер отказа да премине в Испания и неговото мнение е, че ако остане в Англия, е по-добре да играе за "Ливърпул". Бяха му предложени доста добри финансови възможности, но той засега не се е възползвал от тях."

"Анди (Керъл) иска да остане в клуба, но ако трябва да напусне, той иска да играе в "Нюкасъл", което е логично. Въпреки че нещата в момента са замрели, "Ливърпул" очакват "Нюкасъл" да се завърнат с нова оферта. Един или два милиона (паунда) в повече биха били достатъчни. Има възможност Анди да заиграе в южна Англия при подходяща оферта."

Източник: "Копток"
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: