„Ливърпул“ никога не са предлагали работа на Роберто Мартинес, твърди легенда на „червените“

от журналист.бг | вторник, 26 ноември 2013 | 11:11

image

Легендата на "Ливърпул" Фил Томпсън отхвърли твърденията на сегашния мениджър на "Евъртън" Роберто Мартинес, че ръководството на "червените" е предложило работа на испанеца през лятото на 2012 година.

Мартинес заяви преди мърсисайдското дерби през уикенда, че бордът на директорите на "Ливърпул" му е предложил работа миналата година, но испанският специалист е отхвърлил предложението, защото е било твърде рано за това.

Тези твърдения бяха отхвърлени от Фил Томпсън в "Туитър": "Нека да уточним едно нещо веднъж завинаги: Роберто Мартинес никога не е получавал предложение да ръководи "Ливърпул". Да, вярно е, че той беше интервюиран за мястото, но нищо повече. Откъде знам за това? Роберто ми каза. Роберто ми каза, като слизаше от самолета в Амстердам по време на европейското първенство през 2012 година."

Мартинес замени Дейвид Мойс начело на "Евъртън", докато Брендън Роджърс пое "Ливърпул". Двамата започнаха добре сезона и направиха вълнуващо равенство 3:3 на "Гудисън Парк":

Мартинес сподели миналата седмица, че не съжалява, че не е поел "Ливърпул": "Вярвам, че съдбата ме доведе в "Евъртън". Има причина нещата да се случват и всичко трябва да става естествено. Мисля, че това се случи."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: