„Ливърпул“ наблюдават ситуацията с Аарън Ленън, който е наличен за трансфер

от журналист.бг | неделя, 06 ноември 2011 | 01:30

image
Според информация от британските медии отборът на "Тотнъм" е склонен да се раздели с Аарън Ленън, като лондонският клуб се нуждае от парите от този трансфер.
 
Твърди се, че футболистът не е в добри взаимоотношения с мениджъра Хари Реднап и поради тази причина е наличен за трансфер, въпреки че официално клубът не го е обявил за продажба.
 
Смята се, че цената на Аарън Ленън е около 15 милиона паунда и отборът на "Ливърпул" е склонен да се включи в наддаването.
 
Знае се, че футболният директор на мърсисайдци Деймиън Комоли е голям фен на крилото и най-вероятно ще се опита да привлече 24-годишния футболист на "Анфийлд".
 
Сайтът "Отбор.bg" съобщи, че Ленън е възможна опция за "червените", в статията си за Ашли Йънг, Еден Азар и Аарън Ленън от 4-ти май.
 
В същото време източници на "Отбор.bg" съобщиха, че агентът на Хосе Енрике е бил на "Мелууд" вчера сутринта.
 
Представителят на защитника на "Нюкасъл" е трябвало да се срещне с официални лица на "Ливърпул" преди обяд. Все още няма информация какво се е случило на тези разговори.
 
Според източници, близки до "Анфийлд", това е второто посещение на агента на Енрике на "Мелууд" през последните четири седмици.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: