„Ливърпул“ и „Ювентус“ в спор за Хуан Варгас

от журналист.бг | петък, 12 август 2011 | 09:03

image
Италианската преса съобщи в сряда, че футболен клуб "Ливърпул" са се включили в надпреварата за лявото крило от Перу Хуан Мануел Варгас, въпреки че футболистът на "Фиорентина" е близо до трансфер в "Ювентус".
 
Според "violanews.com" добрите взаимоотношения между "Фиорентина" и "Ливърпул" може да улеснят преминаването на плеймейкъра на "Анфийлд".
 
Твърди се, че "Ливърпул" са склонни да платят 15 милиона евро.
 
В същото време "Тутоспорт" съобщава, че Варгас е много близо до трансфер в "Ювентус". "Старата госпожа" са склонни да платят 10 милиона евро, като в допълнение са готови да предложат бразилския нападател Амаури.
 
Тази новина ще бъде добре дошла за треньора на "Фиорентина" Синиша Михайлович, който трябва да решава проблеми в нападението на своя отбор.
 
Източници на "Отбор.bg" потвърдиха, че "Ливърпул" са отправили запитване за Варгас, но засега не са направили официална оферта за 27-годишния футболист.
 
Стана ясно, че американските собственици на "Ливърпул" са склонни да купят играч над 27 години, ако бъдещата продажна цена е по-голяма от разходите за закупуване на играча.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: