Легенда на „Ливърпул“: „Това е кошмар и те си търсят белята“

от журналист.бг | неделя, 05 февруари 2012 | 03:50

image

 

Бившият шотландски защитник на "Ливърпул" съветва Джон Тери да откаже да играе за Англия на Европейското първенство

Легендата на "Ливърпул" Стив Никол критикува решението на "ФА" да махне капитанската лента на английския национален отбор по футбол от ръката на Джон Тери.

Тери очаква дело във връзка с расистки обиди срещу играча на "Куинс Парк Рейнджърс" Антон Фърдинанд, и въпреки че е невинен до доказване на противното, футболната асоциация взе решение, което може да бъде прието като наказание.

Никол беше видимо възмутен от решението пред "ESPN": "Шегувате ли се с мен? Това е грешно решение. Нищо все още не е доказано, и ако той се окаже невинен, колко глупаво  ще изглеждат тези момчета!"

"Това е типично за някои хора, които мислят, че трябва да направят нещо и го правят. И когато човек постъпва по този начин, обикновено прави глупост като тази."

"Това е кошмар и те си търсят белята, защото европейското първенство ще започне и топката ще бъде в пресата."

Въпреки че има видео доказателства, все още нищо не е доказано като факт. Джон Тери е ненавиждан от повечето фенове на другите отбори, но въпреки това той заслужава справедливо и обективно дело.

Появиха се слухове, че Джон Тери мисли да не играе за Англия на първенството, и според Никол това е най-доброто решение.

Стив Никол каза: "Аз мисля най-откровено, че те го изкараха виновен заради ситуацията. Ако бях на мястото на Тери, щях да кажа: "Много ви благодаря, но няма да играя (на "Европейското първенство")"."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: