Коузи Фани Тути с ремикс на песента на Пенелъпи Трап „Carry Me“

от Валентин Апостолов | петък, 10 май 2019 | 10:37

Пенелъпи Трап

Коузи Фани Тути преработи песента на Пенелъпи Трап „Carry Me“ за албума на Трап „Redeux“, който ще излезе на седми юни благодарение на „Хаундстуут“. Песента е издадена като самостоятелен сингъл.

След като издаде своя втори албум „Penelope Two“, Пенелъпи Трап и „Хаундстуут“ обявиха „Redeux“, който ще се състои от ремикси на песните от „Penelope Two“. В албума ще има кавъри на шотландските пост-рок легенди „Могуей“, члена на „Фактъри Флоор“ Ник Колк Войд, Коузи Фани Тути от „Тробинг Грисъл“, продуцента на „Савиджис“ Джони Хостайл, Бен Фрост, и др.

Пенелъпи Трап е родена в Австралия и живееща в Лондон вокалистка, музикантка и създателка на звукови пейзажи, която записва за „Хаундстуут“. Тя прекара 2016-а година в създаване и записване на своя дебютен албум „Penelope One“ в пиано студио в Източен Лондон. Албумът беше издаден от „Оптимо Мюзик“ през 2017-а година на плоча и като фото албум.

Пенелъпи подписа за „Хаундстуут“ през 2018-а година и издаде своята втора плоча и фото албум през октомври същата година.

Ремикса на Коузи Фани Тути може да чуете тук:

Ремикса на „Могуей“ може да чуете по-долу:

КоментариВашият коментар

Последвай ни: