Клер Уилямс: Целта е „Уилямс“ да печелят отново титли във „Формула 1“

от журналист.бг | четвъртък, 18 септември 2014 | 03:12

image

Заместник-шефът на отбора от "Формула 1" "Уилямс" Клер Уилямс обяви, че основната цел пред тима е да започне да печели отново титли.

Миналият сезон беше голямо разочарование за "Уилямс Ф1", след като завършиха девети в класацията на конструкторите със само пет точки.

Тази година тимът се представя много по-добре, след като бяха направени много промени. В момента "Уилямс" са трети в класирането, след като техните пилоти се качиха пет пъти на почетната стълбичка.

Клер Уилямс сподели: "Ние си поставихме дългосрочни цели, след като решихме да реорганизираме отбора през изминалата година. Преобразихме тима повече, отколкото си мислихме."

"Ние се придвижихме от девето до четвърто място (преди "Монца") и се надяваме, че ще продължим борбата от третото място в скоро време. Направихме значително подобрение, но главната цел, преди да започнем реорганизацията, беше да спечелим още една титла. Надяваме се, че след нея ще спечелим още. Това е планът и ние работим по него."

"Сравнително лесно е да се придвижиш от девето до четвърто място. Борбата за титлата обаче е съвсем друго нещо."

Клер Уилямс добави: "Трябваше да подобрим всички процеси. Когато се бориш за местата в края на таблицата, грешките не са от толкова голямо значение."

"Сега целият тим трябва да работи перфектно. Ако това не се случи, тогава отборът губи точки и не побеждава."

"Не мисля, че остана много работа. По-важните парчета от пъзела бяха пренаредени през изминалата година и сега всички работим много добре заедно."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: