Кени Далглиш – мениджър на „Ливърпул“, Фил Томпсън – асистент-мениджър

от журналист.бг | петък, 07 януари 2011 | 12:19

image
Ръководството на "Ливърпул" смята да назначи Кени Далглиш за временен мениджър на клуба, твърдят източници на "Отбор.bg".
 
Фил Томпсън ще трябва да помага на Далглиш в ролята си на асистент-мениджър.
 
Източници, близки до отбора, твърдят, че освобождаването на Рой Ходжсън е сигурно. Това може да се случи след уикенда, но ако клубът успее да финализира позицията на временен мениджър в клуба, има вероятност нещата да получат развитие още тази нощ.
 
Американските собственици на клуба сериозно обмислят назначението на Далглиш. Те ще бъдат в Ливърпул през уикенда.
 
Рой Ходжсън е бил привикан на среща с ръководството на мърсисайдци днес. На срещата са присъствали рекламният директор на клуба Йън Айре и финансовият директор Филип Неш.
 
Официалните лица на отбора са работили през нощта на 5-и срещу 6-и януари, в постоянен контакт със собствениците на клуба, за да вземат решение за бъдещето на клуба.
 
Твърди се, че Гуус Хидинк е отказал поканата от страна на червените да застане начело на "Анфийлд". Въпреки това трябва да се има предвид, че ръководството на клуба не се е отказало напълно от него.
 
Знае се, че Франк Рийкард е силно заинтересуван от позицията, и поради тази причина той все още е фаворит на букмейкърските къщи да заеме мястото на Ходжсън. Източници, близки до "Ливърпул", твърдят, че са изненадани от факта, че Рийкард все още не е треньор на мърсисайдци.
 
Административните лица на клуба са готови всеки момент да уволнят Ходжсън. Всички са запознати с това какво трябва да направят, какво трябва да кажат, прес-офисът на клуба е готов с необходимата информация за пресата.
 
Американските собственици на клуба са решили да уволнят Рой Ходжсън, но все още не са дали зелена светлина това да се случи.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: