Кандидат за изпълнителен директор на „Ливърпул“ отхвърля предложението на клуба

от журналист.бг | вторник, 22 март 2011 | 11:12

image
Твърди се, че Дейвид Дейн е отхвърлил възможността да стане изпълнителен директор на "Ливърпул".
 
Според източник на "Отбор.bg", който е близък до "Арсенал", Дейвид Дейн е отказал поста на "Анфийлд" поради "конфликт на интереси", свързан с неофициалното участие на бившия вице-президент на "артилеристите" в "Ред & Уайт Холдингс".
 
Източникът споделя, че въпреки този отказ Дейвид Дейн може да размисли и да промени позицията си за в бъдеще.
 
"Ред & Уайт Холдингс" е инвестиционна компания на акционера в "Арсенал" Алишер Усманов. Дейн напусна "Ред & Уайт" през 2008 година, за да подобри взаимоотношенията между Усманов и клуба.
 
Дейвид Дейн продаде всички свои акции в "Арсенал" на Усманов. Източникът твърди, че Дейн все още е обвързан тайно с "Ред & Уайт", и се надява да се завърне в "Арсенал" с помощта на компанията.
 
Източникът сподели: "Дейвид Дейн получи оферта от "Ливърпул", но я отказа, тъй като в момента е обвързан неофициално с "Ред & Уайт Холдингс". Той смята, че това представлява конфликт на интереси."
 
"Очевидно е, че Дейн не може да бъде обвързан с група, която твърди, че иска да направи най-доброто за "Арсенал", и в същото време да е изпълнителен директор на един от най-големите им съперници в Англия."
 
"Знам, че може да прозвучи глупаво, но не го отписвам съвсем за поста в "Ливърпул". Той е непредвидим."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: