Хосе Енрике нападна трансферната политика на „Нюкасъл“ в „Туитър“

от журналист.бг | понеделник, 25 юли 2011 | 10:34

image
Левият бек на "Нюкасъл" Хосе Енрике направи язвителни нападки срещу трансферната политика на клуба в социалната мрежа "Туитър".
 
Испанецът, който беше свързван с трансфер през цялото лято, обвини своите работодатели, че им липсва амбиция, както и че не са предложили по-добър договор.
 
Мениджърът на "Нюкасъл" Алън Пардю каза през май, че клубът ще направи "фантастично" предложение на защитника.
 
Остава само една година до края на договора на Енрике, като засега двете страни не са успели да се договорят за нов.
 
Снощи Хосе Енрике нападна ръководството на клуба в "Туитър".
 
Енрике сподели: "Клубът позволява на всички добри играчи да напуснат. Сериозно, мислите ли, че това е по вина на футболистите? Анди (Керъл), Ноби (Кевин Нолан), и т.н., и т.н."
 
"Клубът никога няма да бъде отново в Топ 6 с тази (трансферна) политика."
 
Футболистът каза само хубави думи за феновете на клуба: "Мисля, че вие, феновете, сте най-добрите, и заслужавате само най-доброто. Благодаря на всички, които ме подкрепят."
 
По-късно Енрике отговори на друго съобщение в "Туитър": "Предложиха ми същите пари, които вече получавам. Лъжат през цялото време. Но не е заради парите, клубът не иска да инвестира в добри играчи и поради тази причина всички напускат."
 
Хосе Енрике се присъедени към "Нюкасъл" през 2007 година от "Виляреал" и представлява трансферна цел за "Арсенал" и "Ливърпул".
 
Според източник, близък до Анфийлд, футболният директор на "Ливърпул" Деймиън Комоли предпочита да привлече Лейтън Бейнс от "Евъртън" за ляв бек, но той и ръководството на клуба са се обърнали към Хосе Енрике, тъй като смятат, че може да го закупят за двойно по-малка сума от Бейнс.
 
"Червените" определено не са затворили вратата пред испанския защитник.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: