„Фенуей Спортс Груп“ спират седмичното списание на ФК „Ливърпул“

от журналист.бг | петък, 20 април 2012 | 08:33

image

Собствениците на "Ливърпул" "Фенуей Спортс Груп" продължават да правят анализ на моментното състояние на клуба. Джон Хенри в момента е в Мърсисайд и води разговори с работещите в отбора, като се планират още промени.

"Фенуей" искат да увеличат своите приходи и поради тази причина преглеждат работата на медийния отдел на клуба. Като част от този процес американските собственици на клуба са преценили, че е по-добре списанието на ФК "Ливърпул" от седмично да стане месечно.

"Проуграм Мастър", фирмата, която издава списанието на "Манчестър Юнайтед" и програмата за мачовете, са спечелили правото да издават списанието на "Ливърпул". Компанията ще замени досегашния издател "Тринити Мирър" на първи юли.

Джон Хенри е имал също така разговори тези дни с мениджъра на "червените" Кени Далглиш и шефа на "Академията" Франк МакПарланд, за да обсъдят различни въпроси за бъдещето на клуба.

Източник, близък до клуба, сподели, че най-вероятно това лято ще има много промени в персонала на "Ливърпул".

Уволнението на Брюкнер и Комоли е било шок за повечето служители на клуба, като победата в полуфиналния двубой за "ФА Къп" е дало шанс на някои от работещите да останат поне до края на сезона.

Твърди се, че в момента служителите на клуба се притесняват за това дали ще останат на работа в "Ливърпул".

КоментариВашият коментар

Последвай ни: