„Фенуей Спортс Груп“ готови да продадат „Ливърпул“

от журналист.бг | сряда, 05 декември 2012 | 12:05

image

Според източник, близък до финансовия отдел на "Ливърпул", американските собственици на "червените" са готови да продадат клуба в минутата, в която могат да направят добра печалба от него.

Твърди се, че лица, заинтересовани от закупуването на "Ливърпул", поддържат контакт с "Фенуей", като тук не става въпрос за Хенри или Вернер, а за Филип Морз (вице-президент на "Ню Ингланд Спортс Венчърс") и най-вече за Лари Лучино – изпълнителен директор на "Бостън Ред Сокс".

Заинтересованите страни не са от САЩ или Европа.

Все пак "Фенуей" не бързат да продават "Ливърпул" и ще продължат опитите си да изкарат клуба на добра печалба, както и ще се стараят да показват, че са застанали твърдо зад мърсисайдци. Дори е възможно да останат на "Анфийлд", ако продадат "Ред Сокс".

В същото време е възможно "Фенуей Спортс Груп" да разговарят отново с освободения от "Депортиво Гуадалахара" Йохан Кройф.

Американските собственици се опитаха да привлекат много кадърни хора в управлението на "Ливърпул", но не успяха да се справят напълно с този процес. Очакват се големи промени в управленския персонал на клуба през следващата година.

Източник: "Копток"

КоментариВашият коментар

Последвай ни: