Фабио Капело предупреди Анди Керъл за неговата форма

от журналист.бг | понеделник, 05 септември 2011 | 03:24

image
Треньорът на английския национален отбор по футбол Фабио Капело каза, че Анди Керъл трябва да влезе във форма, за да получи място в състава на Англия.
 
Нападателят на "Ливърпул" все още се възстановява от контузия в коляното, но има предположения, че воденият от Керъл начин на живот пречи той да се върне по-бързо на терена.
 
Английските медии твърдят, че Капело не е доволен от това, че Анди Керъл си почива в Барбадос и Ибиза, както и че пие алкохол на фестивала "Гластънбъри".
 
Керъл пропусна европейското първенство за младежи под 21 години, за да може да се концентрира върху възстановяването си.
 
Капело каза: "Анди Керъл трябва да намери добрата си форма. Срещу България пуснах тези 11, които бяха най-добре подготвени."
 
"Анди не игра в последния мач на "Ливърпул" (тук Капело прави фактологична грешка, Керъл влезе срещу "Болтън в 77-ата минута на мястото на Луис Суарес, бел. ред.). В момента той не играе както може."
 
"Той е висок на ръст и му трябва игрово време."
 
Преди време Капело критикува Керъл, че пие прекалено много, и въпреки че последните коментари на италианеца не засягат този въпрос, английските журналисти побързаха да си направят извода, че Фабио Капело отново говори по тази тема.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: