Ексклузивно: Юрген Клоп стои зад забраната на играчите на „Ливърпул“ да дават автографи на „Мелууд“

от Валентин Апостолов | петък, 20 януари 2017 | 04:56

Мелууд

Според един от най-достоверните източници на „Отбор.bg“, близки до „Ливърпул“, мениджърът на „червените“ Юрген Клоп стои зад неотдавнашното изявление, че играчите на мърсисайдци няма да дават повече автографи на „Мелууд“.

Твърди се, че германският специалист е помолил да се разгледа ситуацията, тъй като е имал оплаквания от истерията, която се разиграва пред тренировъчния комплекс на „Ливърпул“, когато Клоп излиза. Ако се вярва на информацията, някои от футболистите на „червените“ дори са се оплакали, че са преследвани от феновете до своите домове.

„Ливърпул Екоу“ съобщи в началото на годината, че футболистите на „Ливърпул“ са били предупредени да не дават повече автографи пред „Мелууд“, тъй като феновете създават проблеми на пътя, който преминава покрай тренировъчния комплекс.

Феновете от цял свят се събират пред тренировъчните игрища на своите любими отбори, за да срещнат своите герои, и положението не е по-различно на „Мелууд“.

Пътят покрай „Мелууд“ е много тесен и това е създало проблеми в последните няколко месеца, което е довело до промяна на политиката в посока разпръскване на многото фенове, които чакат футболистите на „Ливърпул“ всеки ден.

Футболистите са получили забрана от понеделник, 9-и януари, да спират за снимки и автографи, за да не пречат на движението по пътя.

Главният проблем е, че автомобилите и пешеходците не могат да се движат по „Дейсбрук Лейн“ и клубът е решил да постави здравето на феновете на първо място, преди да се случи някой сериозен инцидент.

Повечето фенове са момчета и момичета, така че от „Ливърпул“ планират да посещават училищата, които са близо до „Мелууд“, за да може да дават автографи в по-безопасна обстановка.

Това ще позволи на повече местни деца да се срещнат лице в лице с играчите.

„Мелууд“ може да продължи да има проблеми, заради по-старите фенове и феновете от чужбина, които са пътували много, за да присъстват на мач на „Анфийлд“ и да посетят тренировъчния комплекс.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: