Ексклузивно: „Ливърпул“, „Наполи“ и „Интер“ преговарят с агента на Майка Ричардс

от журналист.бг | вторник, 25 февруари 2014 | 11:53

image

Според източник на "Отбор.bg", отборите на "Ливърпул", "Наполи" и "Интер" са провели разговори с агента на играча на "Манчестър Сити" Майка Ричардс.

Агентът на Майка Ричардс Дарио Канови е разговарял с ръководството на "червените", което възнамерява да направи оферта за английския национал през лятото.

Източникът сподели: "Канови се срещна с представители на "Наполи" и "Ливърпул" през изминалия месец. Той беше в "Ливърпул" през последната седмица от трансферния прозорец, което разбуни слуховете, че Роджърс иска да вземе Ричардс под наем."

"Първоначалният контакт с агенцията, представляваща Ричардс, не беше с Канови, но той продължи преговорите, след като преди това беше разговарял с "Интер" и "Наполи". Той добре познава обстановката в Италия във връзка с интереса към Майка (Ричардс)."

"Първо трябва да бъде решено бъдещето на Глен Джонсън, и ако "Сити" не поискат твърде много пари, ще бъде осъществен трансферът на Ричардс. "Ливърпул" са преговаряли със "Сити" за възможен трансфер. Разговорите все още са в начална фаза."

"Засега не се знае какво смята самият Майка Ричардс за това къде иска да продължи своята кариера."
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: