Ексклузивно: Кристиан Ериксен кара своя агент да преговаря с „Ливърпул“

от журналист.бг | сряда, 08 май 2013 | 10:20

image

Според източник на "Отбор.bg", близък до "Ливърпул", Кристиан Ериксен е инструктирал своя агент да преговаря от негово име персоналните му изисквания с мърсисайдци във връзка с вероятен трансфер в посока "Анфийлд".

Мартин Шоотс, агентът на Ериксен, се е срещнал с изпълнителния директор на "червените" Йън Айре преди два дена. Предполага се, че двамата са обсъждали дали "Ливърпул" са готови да приемат исканията на Шоотс.

"Ливърпул" и "Аякс" отдавна водят диалог за Ериксен и се смята, че ако мърсисайдци направят оферта, тя ще е близо до 14 милиона паунда, докато холандският отбор иска сумата да нарасне до 18 милиона паунда.

Интересът към Ериксен е голям и трябва да се отбележи, че има промяна на отношението на датския плеймейкър към "Ливърпул", който досега не изявяваше сериозен интерес да играе на "Анфийлд".

Шоотс е споделил, че досега няма твърди оферти за неговия клиент, така че "Ливърпул" може да имат късмет, ако офертата им бъде приета бързо. "Ливърпул" и "Аякс" искат да приключат сделките си през лятото възможно най-бързо.

За съжаление на "Ливърпул" "Манчестър Сити" и "Пари Сен Жермен" също са питали за Ериксен. Кристиан Ериксен е споменавал за "Манчестър Сити" преди и наскоро коментира своите опции в Германия.

Източникът сподели също така, че сме разговаряли с "Монпелие" за Юнес Белханда и Фредерик Гуара най-вероятно за Лоик Реми.

КоментариВашият коментар

Последвай ни: