Дейвид Бекъм с ключова роля за повторното събиране на „Стоун Роузес“

от журналист.бг | вторник, 08 ноември 2011 | 08:42

image
Според английското списание "Ню Мюзикъл Експрес" бившият полузащитник на "Манчестър Юнайтед" и бивш капитан на английския национален отбор по футбол Дейвид Бекъм е изиграл много важна роля в събирането на "Стоун Роузес".
 
Твърди се, че футболистът е голям фен на "Стоун Роузес" и е правил неколкократни опити да убеди басиста Мани и вокала на групата Иън Браун да съберат групата отново.
 
Списанието цитира източник на английски таблоид: "Дейвид винаги е бил голям фен на "Стоун Роузес". Трябва да имате предвид, че той е бил младо момче в Манчестър, когато "Дъ Роузес" са били голяма работа. Не е било възможно да живееш там и да не си падаш по групата. Иън и Мани са червени до мозъка на костите си, така че всички са се познавали малко или много по това време."
 
"Дейвид чу, че има шанс, след като ледът между Иън и китариста Джон Скуайър е започнал да се топи, и реши да се намеси. Той каза недвусмислено на Мани, че басистът трябва да събере групата отново, и че е готов да звънне на всички момчета и да ги помоли да се присъединят."
 
"Дейвид се видя с Иън на "Олд Трафорд" преди месец и съвсем сериозно му заяви, че е готов да направи всичко, за да се случат нещата. Той беше един от първите хора, които знаеха, че това ще се случи, след като момчетата най-сетне се събраха и започнаха да репетират отново."
 
Групата от Манчестър обяви миналия месец, че нейните оригинални членове са отново заедно и ще изнесат концерти в "Хийтън парк" на 29 и 30 юни, както и на 1 юли. Има сериозни слухове, че "Стоун Роузес" ще свирят по фестивалите и ще направят турне.
 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: