Даниел Стъридж: Не мога да дам дума, че ще остана в „Ливърпул“ завинаги

от журналист.бг | събота, 30 април 2016 | 10:20

Даниел Стъридж

Централният нападател на „Ливърпул“ Даниел Стъридж призна, че може да напусне „Анфийлд“ в близко бъдеще, и обяви, че всеки футболист, който иска да остане в един и същи клуб до края на кариерата си, е „заблуден“.

Английският национал имаше добри и лоши моменти в мърсисайдския клуб, като беше основна фигура в атаката на титлата през сезон 2013-2014.

Стъридж доказа, че когато е в добро физическо състояние, е един от най-добрите нападатели във „Висшата лига“, но контузиите на голмайстора си взеха своето в последните години.

С идването на Юрген Клоп Даниел Стъридж не може да се наложи като абсолютен титуляр в стартовата единайсеторка на германеца, като се очаква мениджърът на „Ливърпул“ да направи промени в отбора си през лятото.

Даниел Стъридж призна, че иска да играе на терена колкото се може повече и не отхвърля възможността да напусне „Анфийлд“, за да постигне това.

Нападателят сподели пред „Мирър“: „Може би хората не си дават сметка за това, но аз искам да играя във всяка една минута по време на мачовете и ми е трудно, когато съм на пейката или бъда сменен.“

„Искам да бъде на терена във всеки един мач, във всяка една минута.“

„Искам да постигна много неща с „Ливърпул“. Но никога няма да кажа, че ще остана в „Ливърпул“, докато умра, защото ще излъжа.“

„Смятам, че всеки един футболист, който си каже „о, да, това е единственият отбор, за който искам да играя до края на живота си“, е заблуден. Във футбола всеки един тим се оглежда за по-добри варианти всяка една година.“

КоментариВашият коментар

Последвай ни: