Далглиш спокоен за своето бъдеще в „Ливърпул“

от журналист.бг | понеделник, 21 март 2011 | 04:42

image
Мениджърът на "Ливърпул" Кени Далглиш сподели, че няма нищо против да проведе разговорите за своя нов договор когато му дойде времето, след като изведе отбора си до още една победа в "Премиършип" срещу "Съндърланд".
 
"Червените" имат спечелени 20 точки от 10 мача. Победата с 2:0 над "Съндърланд" ги доближи само на четири точки от петия "Тотнъм".
 
"Ливърпул" направиха това по време, когато спекулациите около бъдещето на Кени Далглиш не спират. Шотландският мениджър на мърсисайдци обаче е спокоен.
 
Той каза: "Що се отнася до моята работа, видях във вестниците, че съм поискал четиригодишен договор. Лично аз не знам някой, когото да съм помолил за това."
 
"Видях написано, че ръководството на клуба ми е приготвило двугодишен договор – нямам представа кой е разпространил тази информация. Някой спомена, че съм говорил със собствениците – разбира се, че съм говорил със собствениците, говоря с тях по няколко пъти на седмица."
 
"Това е техният клуб. Те са фантастични собственици, които много ни подкрепят. Но досега не е имало подробни разговори за следващия сезон, така че докато няма какво да кажем, няма да говорим по въпроса. Все едно нищо не се случило. Нямам проблем с това, стига да е за доброто на клуба."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: