Бивша легенда на „Манчестър Юнайтед“: Искам „Ливърпул“ да загубят

от журналист.бг | неделя, 08 април 2012 | 01:51

image

Бившият капитан на "Манчестър Юнайтед" Брайън Робсън смята, че "Евъртън" може да стигнат до финала в турнира "ФА Къп" и се надява, че "карамелите" ще победят "Ливърпул" в полуфиналния двубой на "Уембли".

Като бивш футболист на "Юнайтед" Брайън Робсън има много причини да мрази "Ливърпул", но неговата ненавист към клуба сигурно се е засилила по времето на престоя му в "Мидълзбро" през 2000 година, когато беше мениджър на "Боро".

Робсън беше бесен, че "Ливърпул" успяха да отвлекат защитника Кристиан Циге и обвини Жерар Улие, че е преговарял с германския футболист не по правилата и ненужно е забавил преговорите.

От тогава насам Брайън Робсън никога не е казвал добра дума за "Ливърпул", така че не трябва да се приема като изненада изказването му пред официалния сайт на "Евъртън", в което той иска "карамелите" да победят отбора на Кени Далглиш на "Уембли".

Робсън каза: "Отборът на "Евъртън" може да стигне до финала в състезанието и се надявам да отстранят "Ливърпул". "Червените" имат добър отбор и някои много добри играчи, но ако "Евъртън" имат ден, могат да победят всеки тим. Мисля, че те са добре организирани, имат добри и играчи и не виждам причина да не успеят да продължат."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: