Бърнърд Съмнър от „Ню Ордър“: „Питър Хук отвори вратите на Ада“

от журналист.бг | вторник, 23 октомври 2012 | 07:26

image

В интервю пред "Билборд" Бърнърд Съмнър от "Ню Ордър" каза, че решението на Питър Хук да свири албумите на "Джой Дивижън" на турне, е "отворило вратите на Ада".

Благодарение на групата на Хук "Дъ Лайт" Съмнър е решил да възроди отново "Ню Ордър".

Бърнърд Съмнър сподели: "Все още мисля, че това е много гадно. Ние разбрахме от пресата, че той свири песните от "Unknown Pleasures" на турне. Той не ни каза, което беше много долна постъпка. По всичко изглежда, че цялата работа е много комерсиална. Той го прави заради парите. За мен "Джой Дивижън" и "Ню Ордър" никога не са съществували за това. Мисля, че беше неуважително към нас. Но трябва да призная, че след като той започна да прави това, ние си помислихме "Какво правим, че се въздържаме с "Ню Ордър"?". Така че по един или друг начин, той ни показа светлината ("дъ лайт"), ако ни простите играта на думи."

"Ню Ордър" в момента работят върху нов албум, за който Бърнърд Съмнър каза преди, че ще бъде електронен. Той потвърди това и в интервюто: "Искам много да направя електронен албум, защото не сме правили такъв от много време насам."

Питър Хук – "Love Will Tear Us Apart"


 

КоментариВашият коментар

Последвай ни: