Агентът на Дирк Каут потвърди, че нападателят обмисля бъдеще далече от „Анфийлд“

от журналист.бг | петък, 06 април 2012 | 07:28

image

Агентът на нападателя на "Ливърпул" Дирк Каут призна, че неговият клиент обмисля да напусне мърсисайдци и може да премине в Италия през лятото.

Холандският национал сподели наскоро, че иска да завърши своята кариера на "Анфийлд", но само ако играе редовно – нещо, което не се случва напоследък.

Твърди се, че Дирк Каут представлява интерес за няколко европейски клуба, които наблюдават неговата ситуация в "Ливърпул".

Роб Янсен заяви днес: "Каут обмисля своето бъдеще. Той все още има договор с "Ливърпул", който изтича през 2014 година."

"Една от опциите пред Дирк е "Рома". Това е престижен отбор, който се бори за важни цели. Засега мога да кажа, че "Рома" е един от отборите, върху които Каут ще помисли сериозно."

Появиха се слухове, че холандецът може да се завърне във "Фейенорд", но това изглежда малко вероятно на този етап от неговата кариера.

Янсен добави: "Отборът на "Фейенорд" знае, че Дирк ще се присъедини към тях, когато се завърне в Холандия. Кога? Никой не може да даде отговор на този въпрос."

КоментариВашият коментар

Последвай ни: