Агент на нападател в разговори с „Ливърпул“

от журналист.бг | вторник, 03 юли 2012 | 10:24

image

Според източници, близки до "Анфийлд", футболен клуб "Ливърпул" е провел разговори днес с футболния агент Ник Робинсън от спортната агенция "Октагон".

Агенцията представлява футболиста на "Челси" Даниел Стъридж, който е свързван с трансфер при мърсисайдци откакто Брендън Роджърс беше назначен за мениджър.

Първото запитване от страна на "Ливърпул" е било посрещнато с твърде висока оферта от страна на "Челси", но по всичко изглежда, че разговорите продължават.

"Червените" от Ливърпул продължават да бъдат свързвани и с Демба Ба, който е по-евтина алтернатива на Стъридж. Интерес от страна на "Ливърпул" наистина съществува, но мърсисайдци ще изчакат резултата от другите сделки, преди да прибегнат до оферта за Ба.

Алтернативен източник на "Отбор.bg" също потвърди, че Демба Ба все още не е от сериозните трансферни цели на "Ливърпул".

Мърсисайдци наблюдават също така и Ромелу Лукаку, който не се чувства добре на "Стамфорд Бридж". "Червените" наблюдаваха Лукаку няколко месеца, преди да премине от "Андерлехт" в "Челси", но пропуснаха да го привлекат през 2011 година.

"Ливърпул" се опитват да привлекат и Гастон Рамирес от "Болоня", като имат възможността да заплатят финансово за сделката. Въпреки това агентът на играча Пабло Бетенкорт се опитва да уреди своя клиент в "Манчестър Сити", които са способни да дадат най-голяма заплата на играча.

"Ювентус" също са свързвани с Рамирес.

Източници: "Копток", Анфийлд Моул

КоментариВашият коментар

Последвай ни: